LMB Geertsema is sinds 1987 gevestigd in Munnekezijl, op de grens van Groningen en Friesland. We zijn een modern bedrijf dat gericht is op de vernieuwende markt. 

Onze werkplaats wordt bezet door diverse monteurs met diverse specialiteiten, die constant worden bijgeschoold. Ons magazijn betreft een ruim assortiment aan onderdelen en smeermiddelen, en we hebben een vast iemand aanwezig als aanspreekpunt voor de verkopen. 


Voorheen was het mechanisatiebedrijf eigendom van de heer van Dam. Hij begon met Porsche als trekkermerk, en later volgde dit met Renault. Sinds oktober 2003 is Renault overgenomen door Claas wat heeft bijgedragen aan een dealerschap in hooibouw en oogstmachines van dit gewaardeerde merk. In 2005 is het bedrijf vanuit het dorp verhuisd naar een groter pand net even buiten Munnekezijl. Hierdoor konden we meer ruimte bieden voor de steeds groter wordende machines en konden we andere diverse uitbreidingen doen binnen ons bedrijf. 

 


In onze ruime werkplaats kunnen wij meerdere en ook grote machines repareren  en klaarmaken. Ook kunnen wij uw Airco systemen van auto tot maaidorser controleren en bijvullen bij ons in de werkplaats of bij u op locatie.


Wij hebben ook een ruim assortiment aan Hydrauliek toepassingen. Voor nieuwe slangen en verlopen etc. kunt u bij ons terecht.


Wij denken ook met u mee over aanpassingen en wensen die voor u belangrijk zijn. Zo hebben we de breedspoor oplossing gemaakt voor onze eerste klant Bakker Bio en ondertussen al meer dan 30 tractoren aangepast. 

Ook hebben we een eigen wiedeg ontwikkeld. 


Download
VA Keur
Waarom VA Keur?
VA keur uitleg Geertsema.pdf
Adobe Acrobat document 473.4 KB